“Anja” apartman:

“Anja” Apartmani su blizu centra, ali opet u mirnoj ulici, daleko od gužve.

Apartmani “Anja” ima obezbeđen Wi-Fi internet, centralno grejanje, klimu i kablovsku televiziju.

Dodatne informacije.U krugu od 350 metara nalazi se menjačnica, kafić, bankomat, frizerski salon, apoteka, parking, taxi, pekara, trafika 0-24h,i više vrsta prodavnica mešovite robe, Riblja pijaca…Od apartmana centar Novog Sada se nalazi na 400m, koji ima prelepo setaliste uz raznovrsan sadrzaj.Na samo 1.8 km se nalazi sportski centar Spens koji nudi mogućnost raznih sportskih aktivnosti kao sto su: kuglana,bazen na zatvorenom, bazen na otvorenom, streljana, kuglana kao i velik broj prodavnica.Na samo 250 m od samog apartmana nalazi se i Tursko kupatilo kao iveliki broj različitih restorana.Tržni centar Promenada nalazi se na 2 km od apartmana.Možemo Vam ponuditi i voznju Dunavom brodicem iz kojeg mozete uzivati u pogledu ili pecati uz novcanu nadohnadu.

Za vise informacija slobodno nas kontaktirajte, tu smo za vas.

+381-62-851-9555 Igor

KUĆNI RED
PRIJEM GOSTIJU se vrši od 15 časova
ODLAZAK GOSTIJU se vrši do 11 časova

  1. Gost je dužan da apartman sa invertarom primi uz prisustvo ovlašćenog lica i na licu mesta konstatuju stanje apartmana.
  2. Gosti apartmana se obavezuju da će apartman koristiti s pažnjom dobrog domaćina, te da će se prema celokupnoj opremi i uređajima kojima je opremljen apartman odnositi pažljivo.
  3. U slučaju bilo kakvog nestanka ličnih stvari gostiju, Apartmani S&M ne snose nikakvu odgovornost. U skladu sa tim, naša preporuka je da sve dragocene stvari i novac nosite sa sobom.
  4. Popodnevni odmor je od 17 do 19 časova, noćni odmor je od 23 do 8 časova.
  5. Zabranjen je dolazak, okupljanje, poseta i boravak osoba koje nisu prijavljeni korisnici apartmana
  6. U slučaju oštećenja nameštaja, opreme i drugih predmeta u apartmanu ili nastanka bilo koje druge materijlne štete u apartmanu, korisnik aprtmana će izdavaocu apartmana odmah nadoknaditi svu materijalnu štetu koju on eventualno pretrpi.

Sa poštovanjem “M&S” apartmani.